Kotletes ir viens no visu iecienītākajiem ēdieniem. Ir daudz recepšu, kā tās pagatavot. Tomēr, ja gatavo ar šķiņķi, to garša būs pavisam cita.
Kāpostu kotletes ar šķiņķi ir lieliski piemērotas kā piedeva vai pamatēdiens pusdienām un vakariņām. Tās noteikti būs iecienītas.
Sastāvdaļas:
Lasi vēl: Cepta vārītā desa: pionieru nometņu dalībniekiem un rūpnīcu strādniekiem tā garšoja vairāk nekā kotletes. Īsts padomjlaika hits!
300 g baltie kāposti
350 g kartupeļi
2 ēdamkarotes olīveļļa
1 ķiploka daiviņa
120 g šķiņķis
1 ola
2 ēdamkarotes rīvēts parmezāns
80 g rīvmaize
Sāls – pēc garšas
60 ml saulespuķu eļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Naktī ieraudzīju īsziņu vīra telefonā: izlasīju un pēc tam vairs nespēju aizmigtby Rinalds Bergmanis
- Laistiet papriku ar šo šķīdumu līdz 15. jūnijam – savāksiet daudz saldu un lielu augļuby Anete Vītola
- Astrologs Račs izsaka prognozi par pašvaldību vēlēšanu rezultātiem: ”Būs jūtamas dusmas”by Sandra Ločmele