Visi būs sajūsmā: ikvienam ir vērts pagatavot šīs kotletes ar šķiņķi

Kotletes ir viens no visu iecienītākajiem ēdieniem. Ir daudz recepšu, kā tās pagatavot. Tomēr, ja gatavo ar šķiņķi, to garša būs pavisam cita.

Kāpostu kotletes ar šķiņķi ir lieliski piemērotas kā piedeva vai pamatēdiens pusdienām un vakariņām. Tās noteikti būs iecienītas.

Sastāvdaļas:

Lasi vēl: Cepta vārītā desa: pionieru nometņu dalībniekiem un rūpnīcu strādniekiem tā garšoja vairāk nekā kotletes. Īsts padomjlaika hits!

300 g baltie kāposti

350 g kartupeļi

2 ēdamkarotes olīveļļa

1 ķiploka daiviņa

120 g šķiņķis

1 ola

2 ēdamkarotes rīvēts parmezāns

80 g rīvmaize

Sāls – pēc garšas

60 ml saulespuķu eļļa

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment